Industri Nyheder

Forskellen mellem PC-plade og PVC-skumplade-forskellige egenskaber

2021-08-17
Pc-kortets lystransmittans kan nå op til 89%, hvilket er lige så smukt som glas. UV-belagte paneler vil ikke producere gulning, forstøvning og dårlig lystransmission under sollys. Tabet af lystransmission efter ti år er kun 6%, og tabet påPVC skumpladeer så højt som 15%-20%. Fiberen er 12%-20%. PC-kortet er belagt med anti-ultraviolet (UV) belægning på den ene side, og anti-kondensbehandling på den anden side, som integrerer anti-ultraviolet, varmeisolering og anti-dryp funktioner.

Mekaniske egenskaberPVC skumpladehar højere hårdhed og mekaniske egenskaber. Og stiger med stigningen i molekylvægten, men falder med stigningen i temperaturen. Stiv PVC har gode mekaniske egenskaber, og dets elasticitetsmodul kan nå 1500-3000MPa. Blød PVCs elasticitet er 1,5-15 MPa. Men brudforlængelsen er så høj som 200%-450%. Friktionen af ​​PVC er generel, den statiske friktionsfaktor er 0,4-0,5, og den dynamiske friktionsfaktor er 0,23.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept